Bemutatkozás

Kezdőlap / Bemutatkozás

Dr. Krizsán Gábor

FOGSZAKORVOS

Dunaújváros egyik legszebb, legmodernebb fogászati berendezésekkel felszerelt rendelőjébe várjuk kedves Pácienseinket. A leghatékonyabb módszerek alkalmazásával segítünk bármilyen típusú fogászati problémája precíz és gyors megoldásában.

Kezeléseink során a legmodernebb technikát alkalmazva kínálunk megoldást problémájára és alakítjuk ki az Ön tökéletes mosolyát. Szolgáltatásaink lefedik a konzerváló fogászat (esztétikus tömések, gyökérkezelések, fogkőtisztítás), a fogpótlástan (porcelán és cirkónium koronák, esztétikus protézisek), valamint a szájsebészet (implantátumok, betört gyökerek, bölcsességfog eltávolítás) teljes területét. A beavatkozások közben nagy figyelmet fordítunk a fájdalommentes kezelésekre a leghatékonyabb érzéstelenítőszerek használatával.

Minden Páciensünket részletesen tájékoztatunk a lehetséges megoldásokról, személyre szóló, előzetesen egyeztetett terv alapján kezeljük, amelyet az orvosi szempontok figyelembevétele mellett maximálisan az Ön igényeihez igazítunk.

Fontosnak tarjuk, hogy problémájára a lehető leggyorsabb megoldást megtaláljuk. Ennek érdekében rövid vállalási időt biztosítunk és a kezelések során pontosan tartjuk a berendelési időpontokat.

Európai színvonalú fogorvosi rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk a megnyugtató, barátságos környezetre. A kezelésekre történő nyugodt várakozást relaxációs zenével, televízióval és WiFi hozzáféréssel segítjük.

RENDELÉSI IDŐ

Magánrendelés:
hétfő, szerda: 18:00 – 19:00

Körzeti rendelés:
hétfő, szerda: 12:00 – 18:00
kedd, csütörtök, péntek: 8:00 – 14:00

TELEFONSZÁM

Magánrendelés:
+36-30-999-2110

Körzeti rendelés:
+36-25-610-515

E-MAIL

Magánrendelés: gabor.krizsan@gmail.com
Körzeti rendelés: fogorvos.kg@gmail.com

Osztermann Helén

KLINIKAI FOGÁSZATI HIGIÉNIKUS

KAPCSOLATFELVÉTEL